perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kesäkisa rullaa!

Moi kamut, täällä jälleen näppiksen ääressä kesäkurret Maisa ja Johanna!
Olemme hyvin otettuja tästä kesäkurrepestistä ja Ekokympin ensimmäistä somekisaa on ollut suuri ilo vetää kovalla tohinalla eteenpäin. Meemitehdas hyrrää, ja voimme luvata meillä olevan hurjasti ideoita teidän päänne menoksi tulevina päivinä! Kaksi ensimmistä kisapäivää on jo pulkassa, ja Instagramista löytyy jo uusi kilpailu!

Alta löydät tulevien päivien kisa-aikataulun ja osviittaa tulevista tehtävistä! Tehtävien tarkemmat kuvaukset julkaistaan päivittäin Instagramissa, joten äkkiä seuraamaan Ekokymppi, ettette missaa mitään uutta! Ja jotta ette ihan sokkona joudu uskomaan puhuviin oraviin, valotamme tässä hieman identiteettejämme! Keitä siis ovat kesäkurret?! Esittelyt aikataulun lopussa!
EKOKYMPIN KESÄKISA - AIKATAULU

PE 10.6.  POIMIN ROSKAN –päivä 
Ota kuvatodiste Instagramiin, jossa keräät roskan ja viet sen roskikseen! Tägää kuva tunnisteella #poiminroskan ja olet mukana leffalippuarvonnassa!

LA 11.6.  TIETOKILPAILU 
Kysymme muutaman Riikinvoimaan liittyvän kysymyksen! Vastaa kuvan kommenttikenttään, ja oikein vastanneiden kesken arvotaan leffalippupaketti! 

SU 12.6.  PIIRROSKISA 
#piirräkurre #piirräroska, piirustuskilpailu! Kisa aika kestää tiistaihin saakka! 

MA 13.6.  MITÄ TAPAHTUU  MAJASAARESSA ‐PÄIVÄ 
Päivittelemme jätetutkimus aiheista materiaalia. Päivälle ei ole varsinaista kisatehtävää! 

TI 14.6.  Piirroskisa päättyy!!

KE 15.6.  ROSKARUNO 
Majasaaressa on vierailu päivä! Tämän päivän kisaan voi osallistua sekä Instagramissa, että kentältä Majasaaressa! #ekoriimi

TO 16.6.  BIOJÄTE, PALAAKO POTTU 
#palaakopottu -kamppanja aiheinen kilpailu!

PE 17.6.  EI‐NÄIN! –kisa 
#epicekofail - kerro meille naurettavin eko/lajittelumoka jonka olet todistanut. Kurret vapautetaan luontoon illan tullen, tarjolla tilaisuus ottaa #kurreselfie!

LA 18.6.  VIDEOSKETSI 
Jatkoidea sketsille! 

SU 19.6.  Lauantain voittaja julkistetaan!

MA 20.6.  BONGAA KURRE! Viimeinen mahdollisuus napata #kurreselfie! Kurret tiedottavat tarkemmin missä silloin liikkuvat! 

KESÄKISA PÄÄTTYY KLO 21.00 

Kilpailutehtävät ovat päiväkohtaisia, mutta #kurreselfieitä voi napsia koko kisan ajan!


Johanna
Ikä: 21
Pituus:159,5 cm
Horoskooppi: Kauris
Kotoisin kuusen latvasta, oksien alta, Kainuusta. Opiskelee media-alaa idän metsissä. Innostunut käpyjen ohella taiteista.Maisa
Ikä: 21
Pituus: hieman lyhyempi, tasan puolitoista metriä korkea.
Horoskooppi: Kalat
Kainuulähtöinen meemeilijä, joka nykyään opiskelee englantia eräässä itä-suomalaiskorkeakoulussa ja hamstraa sivuaineita talvea varten. Intohimoinen useiden asioiden suhteen.
Ps. Pähkinäallergikko, varo mitä syötät!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti